Atunci cand s-au nascut, au uimit pe toata lumea. Primele gemene birasiale din lume au crescut frumos

Protagonistele acestui reportaj sunt doua tinere frumoase care nu numai ca impart o prietenie minunata, ci sunt legate printr-o conexiune mult mai stransa. Ele sunt surori, insa nimeni nu le crede atunci cand spun acest lucru. Iar motivul este incredibil! Si aceasta deoarece, fetele sunt gemene birasiale, au aceeasi mama si acelasi tata.

Lucy si Maria Aylmer au venit pe lume la 16 ianuarie 1997, in orasul Gloucester din Anglia si in ciuda faptului ca sunt gemene arata total diferit. In timp ce Lucy are tenul deschis la culoare si pistruiat, ochii albastri si parul roscat, Maria este creola, cu parul cret si ochii inchisi la culoare.

Multi dintre oamenii care le intalnesc au aceeasi reactie atunci cand aud ca cele doua fete sunt gemene. Nimeni nu intelege cum a fost posibil acest lucru. Explicatia este insa foarte simpla! Mama lor, Donna, este jumatate alba si jumatate neagra, iar tatal lor, Vince, este alb.

Sotii Vince si Donna au fost extrem de fericiti si uimiti atunci cand in urma unei ecografii au primit vestea ca vor fi parinti de gemeni. Dar si mai mare a fost uimirea atunci cand fetele s-au nascut, avand in vedere ca o fetita era alba si una de culoare.

Medicii spun ca exista o sansa la un milion ca acest lucru sa fie posibil! Daca la inceput mama lor obisnuia sa tina cont de faptul ca fetele erau gemene si le imbraca la fel, la varsta de 10 ani Lucy si Maria au decis sa renunte la acest lucru. Nu numai infatisarea fizica era cea care le diferentia, ci si personalitatea total opusa. In timp ce Maria adora sa se imbrace cu haine elegante si sa interactioneze cu cat mai multi oameni, sora sa Lucy este exact contrariul, adoptand un stil mult mai lejer si avand un cerc de prieteni destul de restrans.